Media Productie

Foto Video Design

Beste
bezoeker

Welkom, mijn naam is Jevon Chin en ik schiet graag te hulp. Bent u op zoek naar een passende oplossing op het gebied van fotografie, videografie of design? U vindt op deze pagina een aantal recente projecten. Als u contact opneemt kunnen we snel erachter komen of ik iets voor u kan betekenen.

19 oktober 2019 IMG 6889 54 - Jevon Chin

services

Fotografie

Videografie

Referenties

Een aantal bedrijven waar ik mee samen heb gewerkt

Fotografie

De fotografie roots liggen in de Horeca. Bij restaurant fotografie zijn product, portret en interieur fotografie voornamelijk belangrijk. Voor lifestyle en instructie foto en videografie ben ik ook beschikbaar. Denk hierbij aan bedrijfsvideo’s of een serie video’s met het doel om de kijker te informeren of te vermaken.

 

Wordpress Website IMG 3211 - Jevon Chin
Wordpress Website IMG 4743 - Jevon Chin

Videografie

Deze video’s zijn geproduceerd met het doel gasten te enthousiasmeren en een beeld te geven van hoe een bezoek aan Jefferson Bar Brasserie verloopt. Er zijn nog drie andere video’s gemaakt, ieder met een specifiek doel:

  • Hoe verloopt een feestavond bij Jefferson?
  • Waarvoor kan ik bij Jefferson terecht?
  • 10 Seconden versie voor de bioscoop.

Bioscoop | Facebook | Instagram | Youtube | Google

Play Video
Play Video
Play Video
Lifestyle videografie

Deze video’s zijn geproduceerd met het doel klanten te enthousiasmeren en een beeld te geven van wat de Werkatleet Academy allemaal gaat doen voor de fans. 

Linkedin | Facebook | Instagram | Youtube | Google

Play Video
Play Video
Daan Beijneveld
Manager Instock Amsterdam

“Ik heb de samenwerking met Jevon als erg professioneel, duidelijk en prettig bevonden. Jevon is een volledige middag en avond in mijn restaurant geweest en heeft hier prachtig beeldmateriaal vastgelegd. Na mijn behoeften kenbaar te hebben gemaakt bij Jevon, is hij volledig zelfstandig aan de slag gegaan en de beste posities uit gaan kiezen in het restaurant. Daarna is hij uit eigen initiatief naar de Chef-kok toe gestapt om te bespreken hoe zij het beste samen te werk konden gaan om de foto’s van gerechten te maken. Tijdens het diner diezelfde avond (restaurant zat vol), is Jevon niet opgehouden en heeft hij zich ongemerkt op de beste plekken in het drukke restaurant weten te manoeuvreren. Wij kregen zelfs van gasten achteraf het verzoek of zij de foto’s zelf zouden kunnen bestellen, aangezien Jevon zo’n professionele en vriendelijke indruk maakte. Ongeveer een week later ontving ik de meest prachtige en scherpe foto’s die ooit van mijn restaurant zijn gemaakt. Ik heb deze meteen voor onze online promotie kunnen gebruiken en ik heb meerdere complimenten gekregen over de kwaliteit van het beeldmateriaal.”

- Jevon Chin
Floris Feenstra
Eigenaar Braai

“Zitten een paar pracht exemplaren bij!! Heel tof gedaan.”

Braai Amsterdam Logo - Jevon Chin
Joep Rovers
Eigenaar Werkatleet & Werkatleet Academy

“Jevon heeft de foto- en videografie gedaan voor onze Werk Atleet Academy. Veel inbreng vanuit Jevon zelf en zoekende naar oplossingen waar je zelf nog niet aan gedacht had. Wij gaan vaker samen werken, dat weet ik zeker. Ontzettend tevreden met het eindresultaat!”

Werk Atleet zwart 1 e1555684689879 - Jevon Chin
Nick Lommers
Eigenaar Health Connection

“Via collega’s van ons kwamen we in contact met Jevon om een fotoshoot te doen voor onze Socials en website. De dag van de shoot heeft hij eerst uitgebreid de tijd genomen om helder te krijgen wat wij met ons bedrijf doen, om vervolgens goed mee te denken voor de juiste setting voor de foto’s. Vervolgens is hij duidelijk geweest met de aanwijzingen tijdens het schieten, de uitdaging zit hem vooral erin om degene op de foto op zijn/haar gemak te laten voelen, hier neemt Jevon goed de tijd voor. De foto’s hebben we binnen 1 week erna ontvangen, netjes bewerkt en op het juiste formaat. Jevon is fijn in contact, zowel voor/tijdens/na de shoot. Hij komt zijn afspraken netjes na en is te vertrouwens in het opleveren van een mooi resultaat.”

Naamloos - Jevon Chin

Contact

Mogelijk kan ik ook iets betekenen voor uw zaak. Heeft u vragen of wilt u kennis maken? Schroom dan niet om contact op te nemen. We komen er wel uit.

info@jevonchin.com

+316 21 87 89 10